Логін (ЄДРПОУ):
Пароль:

Публікація фінансової звітності

20.03.2017

Шановні клієнти! Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до Закону України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” всі публічні акціонерні товариства, підприємства – емітенти іпотечних облігацій, іпотечних сертифікатів, облігацій підприємств і сертифікатів фондів з нерухомістю, а також професійні учасники фондового ринку, банки, страховики та інші фінансові установи повинні опублікувати у друкованому виданні річну фінансову звітність разом з аудиторським висновком не пізніше ніж до 30 квітня.

Шановні клієнти!

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до Закону України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” всі публічні акціонерні товариства, підприємства – емітенти іпотечних облігацій, іпотечних сертифікатів, облігацій підприємств і сертифікатів фондів з нерухомістю, а також професійні учасники фондового ринку, банки, страховики та інші фінансові установи повинні опублікувати у друкованому виданні річну фінансову звітність разом з аудиторським висновком не пізніше ніж до 30 квітня.

 

Пропонуємо опублікувати фінансову звітність у нашому виданні -  газеті "Фінансовий вісник".

Це загальнодержавна щомісячна газета (в період оприлюднення річної фінансової звітності суб'єктами господарювання періодичність виходу видання змінюватиметься до одного номера на день).

Замовити публікацію можно скориствашися формою на сайті видання - www.fv.uafin.net або надіславши Ваші фінансові форми та аудиторський висновок на електронну пошту zvitnist@uafin.net.

Наше видання:

  • відповідає всім необхідним вимогам для публікації звітності;
  • публікує звітність вже понад 9 років;
  • приймає звітність у будь-якому читабельному форматі;
  • враховує побажання клієнтів;
  • створює приємні сайти, приклад www.lombard.uafin.net
  • постійно вдосконалює сервіс, щоб зробити замовлення публікації для клієнтів максимально зручним

Виникли питання? Телефонуйте - (067) 188 00 33, (066) 188 00 33, (061) 222 11 40